6 mei 2024

Mede dankzij een forse bijdrage van het Coöperatiefonds van de Rabobank waren we in staat om een zesde duofiets aan te schaffen. Gezien het toenemende aantal gasten is deze uitbreiding zeer welkom. We kunnen nu elke gast gemiddeld 1 x in de 3 à 4 weken laten genieten van een ritje op een van onze duofietsen.

12 april 2024

NL Doet alle fietsen

Op deze zonnige zaterdag zijn de burgemeester van Bladel, drie wethouders en 7 vrijwilligers met 11 gasten een fietstocht gaan maken door alle kernen van de gemeente.

B&W

Naast Stichting Duofietsen Bladel deden ook Samen Fietsen Hapert en Duofiets Hoogeloon mee aan deze activiteit die plaats vond in het kader van NLDoet.

Na afloop werd er genoten van een lunch in Den Tref. Deze was verzorgd door de Oekraïense vluchtelingen die daar tijdelijk gehuisvest zijn.

lunch

28 maart 2024

STATIEGELDACTIE ALBERT HEIJN BLADEL

Gedurende de hele maand april hebben mensen die hun lege flessen inleveren bij Albert Heijn aan de Sniederslaan de mogelijkheid om het statiegeldbedrag geheel of gedeeltelijk te doneren aan Stichting Duofietsen Bladel.

We hopen op een mooie opbrengst.

16 maart 2024

Vrijdag 15 maart 2024 heeft het bestuur de vrijwilligers,voorafgaand aan het nieuwe seizoen, bijgepraat.Dankzij Albert Heijn Bladel konden we bij de koffie van een lekker stuk vla genieten. We konden ook de nieuwe hesjes tonen die ons door Bike Totaal Bito werden aangeboden en waarop TopShop Bladel gratis ons logo heeft aangebracht.

We verwachten vanaf 2 april er weer op uit te kunnen trekken met onze gasten !

 

Hesjes Bito

 

 

 

23 december 2023

Albert Heijn Bladel heeft de attenties die we voor Kerst hebben bezorgd bij onze vrijwilligers gedeeltelijk gesponsord.

We zijn AH veel dank verschuldigd voor de steun die ze ook in 2023 meerdere keren hebben getoond voor het werk van onze stichting.

 

19 december 2023

Een heel bijzondere wens kregen we van de vrijwilligers uit Reusel die kerststukken maken. Hun goede wensen voor Kerst en het nieuwe jaar waren vergezeld van een donatie van € 200,00.

Namens onze gasten : reuze bedankt !

14 december 2023

Bij het Rabobank Coöperatiefonds heeft onze stichting financiële ondersteuning aangevraagd voor de aanschaf van een 6e duofiets. We willen deze fiets aanschaffen tezamen met De Zonnebloem, waarbij ieder 50 % van de kosten voor zijn rekening neemt. Onze aanvraag heeft geresulteerd in een bijdrage van € 3.000,00 uit het Coöperatiefonds.

We zijn Rabobank veel dank verschuldigd voor het ondersteunen van de doelstellingen van Stichting Duofietsen Bladel.

 

10 oktober 2023

De Rabo ClubSupport actie heeft voor onze stichting het fantastische bedrag van € 1.205,20 opgeleverd. We zijn ongelooflijk blij met de steun die we hebben gekregen van alle mensen die op onze stichting hebben gestemd. Ook iedereen die onze stichting bij stemgerechtigden onder de aandacht heeft gebracht willen we hartelijk danken. 

Bestuur Stichting Duofietsen Bladel

 

Nieuws september 2023

Voor het maken van de planningen hadden we behoefte aan een laptop.
Dankzij een gift van Van Hoof IT beschikken we nu over computer waarmee we hopelijk nog jaren vooruit kunnen.

Onze vrijwilliger Theo Janssen had een feestje te vieren. Op zijn verzoek gaven de genodigden een donatie voor Stichting Duofietsen Bladel in plaats van de gebruikelijke cadeaus. We zijn Theo heel dankbaar voor zijn wens; de opbrengst was overweldigend.

Op zaterdag 23 september organiseerden we een bijeenkomst voor onze vrijwilligers. Omdat het einde van het seizoen naderde, was het goed om weer een keer bij elkaar te komen. De opkomst was zeer goed te noemen, en mede dankzij de sponsoring van Albert Heijn Bladel, kon eenieder genieten van het buffet en een hapje en drankje.

Bijzondere dank ook voor de gastvrouwen Paula en Jeanne voor de organisatie. 

Op dinsdag 26 september gingen 7 medewerkers van het Dela Fonds als afdelingsactiviteit met onze gasten fietsen. Ze wilden in de praktijk ervaren hoe de vanuit het Fonds toegekende gelden besteed zijn.

Uit PC55 d.d. 20 juli 2023:

   
 

 

 

 

De Kempische Egerland Freunde 

hebben  na 32 jaar helaas moeten constateren dat het steeds moeilijker werd om de bezetting op peil te houden. Uiteindelijk is besloten om het orkest op te heffen. Het nog aanwezige vermogen is verdeeld over een aantal goede doelen. We zijn verheugd dat daarbij ook aan onze stichting is gedacht. We wensen alle oud leden nog veel muzikaal genoegen !

( 10 juni 2023 ) 

We ontvingen een mooie bijdrage van Protect Beveiligingen de Kempen

Namens onze gasten hartelijk bedankt voor jullie steun.

( 5 juni 2023 )

 

Jan van de Ven Electrotechniek  steunt onze stichting met een mooi bedrag. Dank hiervoor !

( 5 juni 2023 )

 

Lavrijsen Zonwering Bladel  heeft onze stichting een mooi bedrag gedoneerd. Namens onze gasten hartelijk dank daarvoor ! ( 31 mei 2023 )

 

Het DELA Fonds helpt ons op weg om het bedrag voor aanschaf van een vierde duofiets bij elkaar te krijgen.

We hopen in 2023 voldoende middelen bij elkaar te krijgen voor de aanschaf van een vierde duofiets. We zijn zeer verheugd met de toezegging van het DELA Fonds voor een bijdrage van € 2.500,00. Daarmee is een eerste stap gezet om de benodigde € 9.000 bij elkaar te krijgen. 

Namens onze gasten willen we DELA hartelijk danken voor deze gift.

 

 

 

 

 Autoschade Theo Lauwers sponsort

We mochten een mooie bijdrage ontvangen van Autoschade Theo Lauwers uit Bladel, waarvoor onze dank !

( 20 mei 2023 )

Drukkerij Kluytenaar en Vosters Onroerend Goed steunen Duofietsen        ( 9 mei 2023)

   

 

 
 

Afscheid van ons bestuurslid Hans van der Heijden.

Hans was bestuurslid van het eerste uur. Tot begin 2023 zijn gezondheid hem in de steek liet heeft hij zich met hart en ziel ingezet voor Duofietsen Bladel.Op 4 mei is onder zeer grote belangstelling afscheid genomen van Hans. We zijn hem dankbaar voor zijn inzet en willen in zijn geest de stichting verder uitbouwen.

 


 

 

Vosters Onroerend Goed

We ontvingen zeer welkome sponsorbedragen van drukkerij Kluytenaar en Vosters Onroerend Goed.

We danken hen voor hun bijdrage aan onze stichting en daarmee aan de Bladelse gemeenschap.

  Stichting Hulp in nood Bladel /Netersel     heeft een mooie donatie gedaan aan Duofietsen Bladel. Daardoor komt het benodigde bedrag voor de aanschaf van een vierde duofiets weer een stukje dichterbij. Namens onze gasten : hartelijk dank voor jullie donatie !                                                                                              

Vaillant_Fonds.png

Vaillant Fonds ondersteunt Duofietsen Bladel                 

Het door ons ingediende verzoek bij het Vaillant Fonds voor een bijdrage in de aanschaf van een vierde duofiets heeft geresulteerd in een toezegging van € 2.500. Namens onze gasten danken wij het fonds voor deze bijdrage. We zijn nu op de helft van het benodigde bedrag voor de volgende fiets.